Makkelijk en snel bestellen 30 dagen opzicht! Niet goed geld terug! Op werkdagen voor 15.00 uur besteld volgende werkdag geleverd
0
Winkelwagen


Mocht u om wat voor rede ook, zich toch bedenken over uw aankoop dan kunt u altijd van uw aankoop afzien. Dit kan op hier onder vermelde manieren:

Herroepen van uw bestelling voor verzending
Zolang het artikel nog niet verzonden is, kunt u uw bestelling annuleren door ons via email een bericht te sturen. De annulering dient voor 15.30 uur in ons bezit te zijn.
U hoeft dan uiteraard niks te betalen en u ontvangt per email een bevestiging van de annulering. Als u al heeft betaald, storten wij na annulering het bedrag binnen maximaal 14 werkdagen terug op uw rekening.

Herroepen van uw bestelling na verzending
U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen.
Gedurende deze termijn kunt u datgene met het product doen wat redelijkerwijs nodig is om het product te beoordelen. Het is toegestaan het product uit te proberen zoals u dat ook in een fysieke winkel zou doen. Daarbij kunt u het product uit de verpakking halen, tenzij de verpakking een verzegeling bevat. Heeft u meer gedaan dan nodig was om het product te proberen, dan kunnen wij u daarvoor kosten in rekening brengen.
 
De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u, of een door u aangewezen derde anders dan de vervoerder, het product in bezit heeft gekregen.
 
Als u in één bestelling meerdere goederen met verschillende levertijden heeft besteld, verstrijkt de herroepingstermijn 14 dagen na de dag waarop u het laatste product of onderdeel heeft ontvangen.
 
Op het moment dat u met ons een regelmatige levering van producten bent overeengekomen verstrijkt de herroepingstermijn 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, het eerste product fysiek in bezit krijgt.
Om gebruikt te maken van uw herroepingsrecht verzoeken wij u om ons een e-mail, al dan niet met inbegrip van het modelformulier, sturen via info@vooreeniederwat.nl.
Binnen uiterlijk 14 dagen na het sturen van de e-mail dient u de producten terug te sturen.
 
Wij verzoeken u het product zoveel als mogelijk in de originele verpakking te retourneren.
 
Terugbetaling
Nadat u gebruik heeft gemaakt van uw herroepingsrecht ontvangt u alle betalingen, inclusief eventuele leveringskosten voor de heenzending, binnen 14 dagen terug. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel waarmee u betaald heeft, tenzij u een andere methode met ons afspreekt.
Mocht u met een cadeau kaart/webshop  gifdcard of vvv gifdcard hebben betaald dan wordt het geld op de gifdcard teruggestort.

U draagt zelf de kosten voor de retourzending. Wij schatten dat deze kosten maximaal € 7.00 zullen bedragen voor artikelen tot 5kg (boven de 10kg kunnen de verzendkosten hoger uitkomen)

Modelformulier voor herroeping
Om gebruik te maken van het recht op herroeping, graag onderstaand formulier invullen en samen met uw bestelling terugsturen
(dit formulier alleen invullen en terugzenden als u de overeenkomst wilt herroepen)
 
Aan Voor een ieder wat
Krekel 28
3766 HK
Soest
info@vooreeniederwat.nl

 
- Ik/Wij* deel/delen(*) u hierbij mede dat ik/wij(*) onze overeenkomt betreffende
 
de verkoop van de volgende goederen:
de levering van de volgende digitale inhoud:
de verrichting van de volgende dienst herroept/herroepen:
 
- Besteld op(*)/Ontvangen op(*)
 
 
- Naam/Namen consument(en)
 
 
 
- Adres consument(en)
 
 
 
- Handtekening van consument(en) (alleen wanneer dit formulier op papier wordt ingediend)
 
 
 
- Datum
 
(*) Doorhalen wat niet van toepassing is