Makkelijk en snel bestellen 100% Tevredenheidsgarantie niet goed geld terug Vooreeniederwat de webwinkel voor iedereen
0
Winkelwagen

Contactpagina

Voor een ieder wat

Voor een ieder wat  is een internetwinkel met een breed assortiment, waar regelmatig nieuwe artikelen worden toegevoegd. We verkopen echt voor een ieder wat van camping artikelen, Speelgoed,Lego,Playmobil, Barbeque's, Gereedschap, zelfs merk horloges behoren tot het assortiment, enz enz. Neem gerust een kijkje op webshop of bekijk de webshop op u Smartphone(mobiele webwinkel).
 
De producten worden rechtstreeks van onze leverancier geleverd. Dit betekent dat wij dus geen eigen voorraad hebben en de producten niet bij ons afgehaald kunnen worden. Kleine producten worden via TNT Post geleverd en grote producten op werkdagen via de bezorgdienst van onze leverancier. Al onze prijzen zijn inclusief BTW, Mocht u het product elders toch goedkoper aantreffen, neem gerust contact met ons op en we proberen altijd tot een passende prijs te komen.

De tevredenheid van de klant vinden we erg belangrijk. Als u tevreden bent zijn wij ook tevreden. Bent u tevreden? Vertel het anderen. Bent u niet tevreden? Vertel het ons. Wij nemen uw klacht altijd serieus en zullen ons inzetten om tot goede oplossing te komen.

Voor een ieder wat is een geregistreerde webwinkel bij de Kamer van Koophandel te Amersfoort. Op de door ons geleverde producten zit (indien van toepassing) de originele Nederlandse fabrieksgarantie. Onze producten worden bezorgd in Nederland en België.

.

Naam en Adres
Vooreeniederwat.nl
Marcel de Bruijn
Krekel 28
3766 HK Soest
Telefoon: 06-42165596
Email: info@vooreeniederwat.nl

Bank/KvK gegevens
Bankrekeningnummer: NL83KNAB0257573666
BTW nummer: 
NL001902686B85
KvK nummer: 60656883
BIC code: 
KNABNL2H


Bereikbaarheid
Wij zijn telefonisch bereikbaar op de volgende tijden:
Maandag t/m vrijdag van 8:00 – 22:00 uur
Zaterdag en Zondag van 9:00 – 20:00 uur